Vijesti

Ceca otkrila ko joj je favorit za pobedu u Zadruzi i šta misli o Kiji i Slobi, a onda se prisetila Kristinine rečenice koja ju je oduševila prilikom upoznavanja!

Folk pevačica Ceca Ražnatović bila je u žiriju “Pinkovih zvezda” kada se takmičio Sloba Radanović, dok je njegovu suprugu stjuardesu Kristinu Kockar imala prilike da upozna u avionu na jednom od letova za Dubai.

Ceca je otkrila da Radanovića zna površno, ali da je stekla utisak da je kulturan i flin mladić, a onda je ispričala svoje utiske prilikom upoznavanja sa Kijom, kao i to da joj je jedna Kristinina rečenica ostala u sećanju. Pevačica nije krila da joj je upravo Kockareva favorit za pobedu.

– Moj favorit je svakako Kristina. Pametna, lepa, obrazovana i inteligentna devojka – rekla je Ceca i dodala:

Kiju sam upoznala pre nekoliko godina u avionu, na letu za Dubai. Šarmantna, kao što i jeste, Kristina mi je prišla, pružila ruku, rekla mi svoje ime i otkrila da je devojka Slobodana Radanovića. Tada je izgovorila rečenicu koje se i danas sećam, a kojom me je kupila: “Ja ću biti divna prema vama na ovom letu, a vas molim da obratite pažnju na mog Slobu, koji se takmiči u “Pinkovim zvezdama”. Ostala mi je u sećanju kao fina i kulturna devojka. Deluje mi kao jaka žena, ona je zdravo ambiciozna, jedna slatkica, želim joj svu sreću i sudbinu Sandre Meljničenko.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *