Zabava

IMAM 32 GODINE I UDATA SAM. MUŽ JE STARIJI OD MENE NEKOLIKO GODINA. ON RADI NA GRAĐEVINI, A JA NISAM ZAPOSLENA, ALI ZATO IMAM

Imam 32 godine i udata sam. Muž je stariji od mene nekoliko godina. On radi na građevini, a ja nisam zaposlena, ali zato imam puno obaveza oko kuće. Muž radi puno i slobodan je samo vikendom. Naš seksualni život nije na nivou. Seks imamo jednom nedeljno, nekada i manje i se sve svodi na njegovo brzo svršavanje, odmah nakon par minuta, tako da ja često ostanem razmišljajući i maštajući o tome kako izgleda dobar, pravi seks. Tako sam počela i da maštam da me razbija neki dobar, izdržljiv jebač sa većom kurčinom. Mom mužu je inače samo 15 cm. Desilo se da sam tako počela da vežbam u jednom fitnes klubu, gde smo vežbali svi zajedno, muški i mi žene. Imali smo svog trenera koji je naravno bio lepo građen i mišićav. Imao je nekih 40 godina i bio je potpuno ćelav. Bio je veoma smešan, voleo je puno šalu i bio je simpatičan. Dosta se šalio na moj račun i od samog početka se motao oko mene. Primetila sam da mu se sviđam. Često me je dodirivao kao pokazujući mi kako treba vežbati. Počela sam sve više da mislim o njemu. Često sam razmišljala kakav li je u krevetu, da li je izdržljiv i da li ima veći kurac od mog muža. S obzirom da je sportista pretpostavila sam da je i dobar i izdržljiv jebač.
-Pre otprilike 2 godine, otac i ja odlazimo na derbi zajedno sa mojim dečkom. On na sever, nas dvoje na istok. U jednom trenutku, neredi, upravo na istoku, 15 metara od nas. Makljaža, svašta nešto, kad u jednom trenutku, oboje primećujemo upravo mog dečka, koji je preskočio sa severa na istok, kako skida kaiš i sa njim kreće da udara protivničke navijače i kasnije policiju. Tata gleda bar 10 sekundi, bez da trepne, i onako u polu šaljivom tonu kaže: “Bem’ mu majku, vidi ga, a sa nama priča ko književnik.” Ja se onako kiselo nasmejem, zaprepašćena, što njegovim učešćem u tome, što tatinim opuštenim komentarom. I dan danas smo zajedno.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *