Vijesti

Koji mjesec u 2018. godini je najgori za vaš horoskopski znak?

Ponekad, bez obzira na to koliko pokušavamo izbjeći neželjene situacije, zvijezde nam nameću probleme i loše faze. Saznajte koji će mjesec u godini biti težak za vas i budite spremni suočiti se s poteškoćama.

Astrolozi u ovom članku vam pokušavaju pomoći da izbjegnete negativna razmišljanja u težim vremenima u 2018. godini.

Ovan

Prema astrologiji, juni/6. će najvjerojatnije biti težak mjesec za ovaj znak, jer će biti ugrožena njihova 6. kuća zdravlja i dnevnih obaveza. Ovnovi moraju posvetiti vrijeme sebi i brinuti o svom zdravlju. Ne vole usporeni tempo života, ali moraju usporiti kako bi što lakše podnijeli poteškoće koje ih očekuju.

Bik

Septembar/9. je mjesec kada će Bikovi vidjeti dosta preokreta i promjena, jer Uran ima snažan utjecaj na svoj astrološki grafikon. Oni moraju ostati strpljivi i pričekati da promjene učine svoje.

Blizanci

U augustu/8. će biti ugrožena vaša sedma kuća ljubavi i partnerstva. Može doći do potencijalnih nesporazuma, ali to će se završiti do kraja mjeseca.RakZa Rakove je mart/3. težak mjesec. Moraju obratiti pažnju na komunikaciju, usporiti i direktno govoriti o svojim problemima kako bi ih riješili.

Lav

Za Lavove, august/8. – kao rođendanski mjesec također će biti težak pošto je to retrogradni period. Prilikom kreiranja rođendanskih planova, moraju biti sigurni da će ih ostvariti prije ili poslije retrogradnog perioda. Trebaju izbjegavati nesporazume s najbližima.

Djevica

Decembar /12. će biti teška faza za Djevice. Mogu očekivati da će doći do sukoba u njihovom privatnom i profesionalnom životu, jer će njihova osma kuća biti donekle osporena tokom ovog vremena. Moraju pokušati duboko disati i uz velike izazove, ostvariti svoje životne planove, prenosi Ženski magazin.

Vaga

Odahnite, najgore vrijeme je iza vas! Januar i početak februara su bili najizazovniji period 2018. za vas. Bili ste ispunjeni napetostima, anksioznošću i nedostatkom sna zbog prekomjernog rada. Zdravlje je bilo ugroženo, pa je trebalo odvojiti vrijeme za posjete doktoru i posvetiti se ovim pitanjima.

Škorpion

April/4. može biti teško vrijeme za Škorpiona, jer ima tendenciju da se osjeti malo osjetljiviji nego inače. Postoje šanse da će se suočiti s prošlim odnosima tijekom ove retrogradne faze u martu, zbog čega će im dani u aprilu teško pasti.

Strijelac

Novembar/11. je mjesec za ispravljanje grešaka. Što prije preuzmete odgovornost za svoje prethodne greške, bolje će biti u budućnosti. Međutim, ovo može biti teška faza za vas.

Jarac

April/4. je mjesec kada retrogradni život Merkura stvara određeni kaos kada je u pitanju vaše zdravlje, tako da ako se u ovom trenutku suočavate s bilo kojim zdravstvenim pitanjima, morate se brinuti o tome.

Vodenjak

Juli/7. je mjesec u kojem ćete osjećati kako neko testira vaše zdravlje i ljubavni život. Iako je ova godina generalno dobra za Vodenjake, ovog mjeseca bi se mogli osjećati kao da su sami na svetu. Moraju obratiti pažnju na određene oblasti svog života tamo gdje je to potrebno.

Ribe

Maj/5. je mjesec kada Jupiter utječe na ovaj horoskopski znak, i to bi moglo dovesti do nekog ozbiljnog preopterećenja. Moraju posvetiti vrijeme sebi, pokušati biti smireni, jer se stvari mogu pogoršati.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *