Ekonomija

Napravio psu sa ulice kućicu da se ne smrzne: Ovakav prizor unutra nije očekivao! (VIDEO)

Krov nad glavom je jedna od najosnovnijih stvari koje su nam potrebne u životu. Potreban nam je da nas zaštiti, da tu čuvamo hranu i neke vlastite stvari i da imamo sigurno mjesto za svoju djecu. Mi, ljudi, nismo jedina bića kojima treba dom da preživimo – životinje imaju istu tu potrebu, naročito kada žele da zaštite svoje mlade od opasnosti ovog svijeta.

Kada je jedan čovjek vidio kuju sa ulice koja je tek rodila svoje kučiće, želio je da joj pomogne. Uz jednu stranu zgrade je stavio malu kuću sa toplim ćebencetom da zaštiti mamu i njene bebe od hladnoće.

Kada je ustanovio da su pas i njeni mladi sigurni i da imaju mjesto za odmor, otišao je. Kada se vratio da vidi kako su, nije mogao da vjeruje svojim očima. Bio je zapanjen činjenicom da ova majka i njeni mladi nisu sami. Iako je prostor u ovoj kućici jako ograničen i ona je imala tri bebe o kojima treba da brine, dopustila je još nekome da boravi u njihovom malom domu.

Ispostavilo se da je maca tražila sklonište od kiše i zime kao i oni, a ova mama je odlučila da otvori svoje srce i svoj dom i njoj jer joj je to bilo potrebno.

Čim joj je ona dopustila da sa njima dijeli dom, maca je na svijet donijela četiri mačića. Čovjek je bio oduševljen time što vidi – pas sa tri kučeta i mačka sa četiri mačeta dijele isti dom.

Pogledajte video:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *