Zabava

NEDELJNI HOROSKOP: BIKA OČEKUJU ZDRAVSTVENI PROBLEMI, DEVICA SE OSEĆA NAPUŠTENOM OD PARTNERA, A OVOM ZNAKU SE FINANSIJSKA SITUACIJA ZNAČAJNO POPRAVLJA

Na dobro se čovek lako navikne, ali nemojte se plašiti da se upustite u avanture i rizikujete jer ćete ove nedelje imati naklonost zvezda.

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

Na kraćem poslovnom putovanju možete imati neku štetu. Nije povoljan period za pregovore. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas novo poznanstvo sa Blizancem. Na polju zdravlja možete imati probleme vezane za grlo, infekcije disajnih puteva kao i tegobe sa sinusima. Skloni ste prehladi i virusima. Potrudite se da odmarate i pijete vitamine.

BIK
Finansije vam se mogu veoma značajno popraviti. Očekuje vas povoljan period za posao. Na polju ljubavi za sada nema većih promena…. Ako ste slobodni tako i ostaje. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi zbog nepravilnog režima ishrane. Može da se desi da počnete naglo da gubite kilograme. Posavetujte se sa svojim lekarom.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je nedelja u kojoj će vam poslovne obaveze stvarati veliko opterećenje. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete manje probleme zbog posesivnog partnera. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe sa očima, glavoboljom, vrtoglavicom. Predeo glave vam je veoma osetljiv. Izbegavajte stresne situacije i posetite svog lekara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *