Zabava

Par je bio u nevjerici kada im je pjevač prekinuo prvi ples, a onda je mlada doživjela iznenađenje života (Video)

Samantha i Taylor su se zabavljali oko 3 godine, a onda su se odlučili na brak. Tačnije, Taylor ju je zaprosio na odmoru u Mexicu.

Sve je bilo divno i oni su planirali svadbu. Nisu znali da će im se planovi promijeniti nakon loših vijesti koje će saznati. Naime, njena majka je već 20 godina patila od multiple skleroze, ali joj se stanje dosta pogoršalo. Plus, dijagnostikovan joj je rak debelog crijeva.

Baš zbog toga je ona morala više da se posveti majci i zbog toga je dala otkaz . U svoj toj situaciji su odgodili vjenčanje jer im nije bilo do toga.

Razmišljali su i dalje o vjenčanju, ali nisu baš mogli da se posvete tome. Zato su se odlučili na prijavu u emisiju koja organizuje vjenčanja. Oni su imali sreće i izvukli tu nagradu gdje im je plaćeno i organizovano vjenčanje.

Oni su željeli prvi ples otplesati uz pjesmu “Love You Like That” od Canaan Smitha. Krenuli su prema plesnom podijumu, a onda ih je pjevač prekinuo što je mnoge iznenadilo.

Rekao je da ima nešto bolje na umu. Niko nije mogao ni zamisliti o kakvom iznenađenju je riječ. Pogledajte ovaj video i saznajte kako se sve to odigralo na vjenčanju:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *