Zabava

(VIDEO) Radite to krivo cijeli život! Evo kako provući konac kroz iglu

Provlačite li konac kroz ušicu koncentrirano gađajući ili malo trljajući konac i iglu na dlanu? Pogledajte kako ćete se poštedjeti frustracije te lako i brzo provući konac kroz ušicu igle.

Bilo tko tko je ikad morao zašiti gumb ili popraviti rub na trapericama zna da nije lako provući konac kroz ušicu igle. Stare švelje imaju svoje godinama ispraksirane prste kojima gađaju iz prve, a mi ostali se snalazimo. Sve do sad…

Na Twitteru se pojavila snimka koja objašnjava kako lagano i brzo provući konac kroz ušicu igle koja je proslijeđena 46.000 puta i ima preko 1500 komentara.

U isječku se može vidjeti žena koja stavlja konac na dlan i jednostavno trlja ušicu igle preko konca. Trenje uzrokuje lagani prolazak konca kroz ušicu, za razliku od napornog ciljanja, uglavnom mokrog, konca kroz ušicu igle.

– Onaj neugodni trenutak kad shvatiš da si cijeli život nešto radio krivo – napisao je autor videa John Bick u opisu videa.

Neki smatraju da je ovo genijalan trik. I uspjelo im je. Tako je jedna korisnica napisala da ne može vjerovati da je krivo radila 50 godina, dok je druga potvrdila da joj je uspjelo iz drugog pokušaja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *